7 fordele ved ortopædiske puder til dem, der sover på siden

7 fordele ved ortopædiske puder til dem, der sover på siden

7 fordele ved ortopædiske puder til dem, der sover på siden

Er du træt af at stable puder under dine ben for at lindre smerter om natten?

Godt nyt for dem, der sover på siden: Der findes en mere effektiv løsning, en knæpude. 

Med denne ortopædiske pude kan du nyde at sove på siden igen. Puden er designet til at passe mellem dine knæ hele natten og omplacerer dine ben på en korrekt måde for at undgå vridning af bækken og korsbenet, som kan forårsage mange spændinger og smerter om natten. 

For bedre at forstå, hvordan den ergonomiske pude fungerer, og hvor effektiv den kan være for dit velbefindende, kan du kigge gennem denne liste over fordele og gøre en ende på de smerter, der har ødelagt dine nætter alt for længe.

Knæpuden forbedrer kvaliteten af søvnen

En god søvnkvalitet er vigtig for at genoplade dine batterier og hvile din krop efter en lang dag. Men mange mennesker, der sover skidt, nyder ikke disse fordele. Hvad er årsagen? Smertefuld kontakt mellem knæene.

I fosterstilling lægger de sovende deres ben oven på hinanden. Denne stilling fører til ubehagelig friktion mellem knæene. Med hukommelsespuden mellem benene holder pudens optimale tæthed benene parallelle uden at røre hinanden.

Benpuden reducerer rygsmerter.

For nogle mennesker betyder det at sove på siden, at man naturligt vipper sit overben foran sit underben. Denne stilling bringer din hofte og underkrop ud af balance, også kendt som torsion af bækkenregionen (bækkenbenet og korsbenet), hvilket er ansvarlig for rygsmerter, lændesmerter og iskias.

Knæpuden holder dine ben sammen og holder din rygsøjle i balance hele natten lang. Din figur bliver igen justeret uden modtryk. Smerter og ømhed forsvinder og giver plads til fredelige nætter.

Den ortopædiske pude aflaster gravide kvinder 

Graviditet er en smertefuld tid for kroppen og kræver meget hvile. 

Det konstante pres fra mavens vægt fører til kroniske rygsmerter og konstant belastning af hofter og ben. Når gravide kvinder ligger ned med graviditetspuden under benene, får de maksimal komfort, hvilket øger blodcirkulationen og lindrer trykket på lænden.

Desuden oplever de vordende mødre, der sover på siden, at livmoderen lægger pres på vena cava, giver smerter i bækkenbunden, kompression af aorta og dårlig placenta-cirkulation. Den ergonomiske pude, der glider ind mellem knæene, lindrer alle disse gener, når du ligger ned.

En vigtig lettelse, der gør dig i stand til at falde i søvn i fred. Barnet vil også føle sig afslappet.

Sidesovepuden fremskynder helingsprocessen efter en operation.

Terapeuter og kirurger anbefaler deres patienter at bruge en knæpude efter en operation.

Ud over at lindre smerter i forbindelse med en operation, fremmer den dine bens ideelle stilling med den ortopædiske pudes heling, vævs- og ledbåndsstyrkelse af knæ, ryg og hofter.

Endelig forhindrer puden ved at følge alle kroppens bevægelser den i at foretage forkerte bevægelser under søvnen, hvilket kan gøre det sværere at blive fuldt helbredt.

Den ergonomiske pude forebygger ledsmerter

Traumatiske, inflammatoriske eller mekaniske ledsmerter minder dig gerne om dem midt om natten. For at sætte en stopper for disse ubehageligheder, der er forbundet med en forstuvning, forvridning, ledskred, artrose, gigt eller en dårligt behandlet strækning, kan du ved at placere en positioneringspude få musklerne til at slappe af og øjeblikkeligt lindre dine smerter og din stivhed om natten.

Vægten på benene løftes, og lændens akse rettes op, hvilket eliminerer ledproblemer. Der er ikke mere rødme, hævelse eller varme.

Søvnpuden til sidesøvn behandler kredsløbsforstyrrelser

Ved at løfte benene op over hinanden øger knæpuden blodgennemstrømningen til hjertet og lindrer muskelspændinger, der skyldes dårlig blodcirkulation.

Denne stilling mindsker følelsen af tunge ben og virker også mod åreknuder, prikkende fødder, følelsesløshed i benene og andre natlige kramper.

Når du vågner om morgenen, kan du genfinde glæden ved at stå op med lette ben.

Positioneringspuden holder dig sund

Du behøver ikke at lide for at sove med en pude mellem benene. Forebyggelse af eventuelle smerter hjælper med at holde din krop i form og sikrer en god nattesøvn.

Med denne natlige ledsager kan du holde spændinger væk fra din ryg, nakke, ben og knæ, mens du sover. Dette smertestillende middel er et effektivt forebyggende tilbehør til at opnå en bedre kropsholdning og falde sikkert i søvn på siden. Med tiden hjælper denne vane dig med at bevare din fleksibilitet og mobilitet, så du får et endnu bedre liv.

Er du overbevist om fordelene ved en knæpude?

Selvom der findes mange forskellige typer af puder, er der visse kriterier, som du skal tage hensyn til, når du skal træffe dit valg.

Vælg en ortopædisk pude af høj kvalitet for at opnå optimale resultater og en god nattesøvn. Det betyder, at den skal være fremstillet af hukommelsesskum, være åndbar og allergivenlig. En model med optimal tæthed vil absorbere vægten af dine ben og tilpasse sig din morfologi uden at blive knust af kroppens vægt eller blive deformeret med tiden... Dette kan for eksempel fås gennem den ortopædiske pude, der tilbydes af Boldaek.

Tilbage til blog
  • 60 dages pengene tilbage garanti

  • Sikrede betalinger

  • 24-timers kundesupport

  • Miljøvenlige materialer