Forsendelse og Levering

FORSENDELSE

Medmindre andet er angivet på produktsiden, sender vi til mere end 200 lande i hele verden. Bemærk dog, at vi kan have problemer med leverancer til lande i fjerntliggende områder.

Du vil blive underrettet via e-mail, hvis din ordre ikke kan leveres til dit land, og du vil modtage en fuld refusion.

Vi gør vores bedste for at sende ordrer inden for 24 timer efter afsendelse. Når din ordre er blevet afsendt, sender vi dig en e-mail med et sporingsnummer og et link til at spore din ordre.

Tjek altid vores mappe med spam eller uønsket post for vores e-mailopdateringer. Hvis du bruger Gmail, skal du tjekke fanen Kampagner.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail med et sporingsnummer 72 timer efter bestilling, skal du sende os en e-mail på support@boldaek.com, så vi kan gennemgå den for dig.

LEVERINGSTIDER

De gennemsnitlige leveringstider er vist nedenfor.

Danmark: 12 - 16 hverdage

Produkterne ankommer ofte tidligere.

Hvis du har ventet efter de angivne leveringstider og stadig ikke har modtaget din ordre fra os, bedes du sende os en e-mail på support@boldaek.com, så undersøger vi sagen hurtigst muligt. Vi vil hjælpe dig med at løse eventuelle problemer.

*** COVID-19 OPDATERING:

På grund af COVID-19-pandemien kan du forvente yderligere forsinkelser ud over de forventede tidsfrister, der er nævnt ovenfor.

Disse tidsfrister er anslået, når virksomheder og fragtfirmaer (f.eks. det lokale postkontor) opererer på en veletableret måde.

Vi kan ikke kontrollere, hvor hurtigt dit lokale postkontor kan modtage, behandle og afsende dine pakker, da de kan have visse systemer på plads for at beskytte medarbejderne.

I det usandsynlige tilfælde, at din pakke tager længere tid end de forventede leveringstider, der er nævnt ovenfor, vil du blive underrettet herom via e-mail.

FLERE FORSENDELSER

Afhængigt af antallet af produkter, du har bestilt, kan det være nødvendigt at sende produkterne i separate pakker, hvis de ikke alle kan være i én pakke. De kan komme i separate pakker på forskellige tidspunkter inden for den angivne leveringstid.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke får alle produkterne på én gang, og du er velkommen til at sende os en e-mail på support@boldaek.com for at få flere sporingsoplysninger om din ordre (hvis du ikke har modtaget den).

TOLDPROCEDURER

Bemærk venligst, at du er ansvarlig for eventuelle ekstra toldsatser eller afgifter, der kan blive opkrævet ved import. Internationale skatter og afgifter er ikke inkluderet i din ordre og skal betales før levering, hvis det er relevant.

Omkostningerne til told og afgifter reguleres af dit lands toldkontor og defineres eller opkræves ikke af Boldaek™.

ORDERSPORING

Du kan spore din ordre via vores side for sporing af ordre.

Hvis du ikke kan spore oplysninger korrekt på denne side, kan du alternativt bruge nedenstående sporingssider.

https://www.17track.net/en

Hvis du stadig har problemer med at spore din ordre, bedes du sende os en e-mail på support@boldaek.com, så vil vi gøre vores bedste for at give dig oplysningerne.


MANGLENDE PAKKER

Hvis sporingsnummeret viser, at produktet/produkterne er blevet leveret til den adresse, som kunden har oplyst. Vi anbefaler, at kunderne kontakter deres lokale postkontor for at forhøre sig om, hvor pakken er blevet leveret.

Der gives ingen refusioner eller rabatter for produkter, der ser ud til at være blevet leveret med succes. Vi er ikke ansvarlige for ukorrekte adresseoplysninger, som kunderne har opgivet, eller for mislykkede leveringsforsøg fra kurerfirmaer.

Vi anbefaler altid at kontrollere omgivelserne på din ejendom eller naboerne for at sikre, at pakken ikke er havnet det forkerte sted.

Hvis du tror, at din pakke er blevet stjålet, kan du anmelde det til din lokale kurer og det lokale politi.

AFVISNING AF PAKKER

Selv om vi vil arrangere returnering, helst efter at du har modtaget produktet, vil vi ikke betale for returneringen, hvis du afviser at levere din ordre, før produktet/produkterne er returneret til vores lager.

Desuden skal vi inddrive eller tilbageholde forsendelsesomkostningerne fra det beløb, der skal refunderes.

ADDENDUM

Hvis du bestiller fra Boldaek™, accepterer du at vente inden for de leveringstider, der er angivet i denne returpolitik, ordrebekræftelse og e-mailen med forsendelsesbekræftelse.