Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på de mest almindelige spørgsmål

Ja, takket være hukommelsesskummet og den ergonomiske form er vores pude velegnet til alle typer mennesker - uanset om de er høje, ikke så høje, lette eller tunge.

Under udformningen af vores pude og de mange tests, vi gennemførte, bemærkede vi, at et af de vigtigste punkter, for at puden effektivt kan lindre brugerens smerter, var, at den skal forblive mellem brugerens ben hele natten. Selv når brugeren bevæger sig. Vi har derfor sørget for at tilføje en elastisk støttebøjle, der passer til alles ben.

Pudebetrækket er aftageligt og kan vaskes. Vi anbefaler maskinvask ved 30 grader. Hukommelsesskummet kan ikke vaskes.

Ja, det er det. Vi anbefaler dog, at du komprimerer skummet, inden du lægger det i betrækket, så det er lettere at lukke lynlåsen.

Ja, betrækket er fremstillet af en blanding af bomuld og blødt polyester for at give brugeren optimal komfort.

Vores pude giver lindring til personer, der lider af: - Iskias - Gonalgia - Lumbago - Cruralgia - Smerter i ryg, knæ og hofte - Slidgigt og artritis

À remplir et traduire Vi tilbyder kun gratis forsendelse inden for Danmarks grænser.

Vi behandler din ordre inden for 2 til 3 arbejdsdage. Nogle gange kan dette tage lidt længere tid afhængigt af trafikken, og vi undskylder på forhånd, hvis der kommer forsinkelser. I gennemsnit får vores kunder deres ordrer inden for 10 til 12 dage. Den officielle leveringstid for butikken er 10 til 15 dage. Du kan finde flere oplysninger her.

Vi sender til de fleste lande indeenfor Europa. Kontak vores kunderservice, hvis du vil høre om leveringsmulighederne til dit land.

Vi har desværre ingen fysisk butik endnu, hvor du kan komme og afhente eller se produktet.

Hvis du vil spore din ordre, skal du oplyse dit ordrenummer eller trackingnummer og din e-mailadresse og gå til vores tracking-side: her.

Dit ordrenummer finder du I din ordrebekræftelse, som du bør modtage umiddelbart lige bestilling. Hvis du ikke kan finde din ordrebekræftelse, så tjek eventuelt din spam eller uønsket mail. Dit ordrenummer starter som regel med #.

Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse, må du megret gerne kontakte vores kundeservice her.

Når du har aflagt din ordre, får du en mail med din ordrebekræftelse og ordrenummer kort tid efter. Modtager du den ikke og pengene bliver reserveret på din konto, kontakt da cores kundeservice her.

Hvilken garanti tilbyder i ?

Hvis du får brug for at returnerer din ordre, skal du kontakte vores kundeservice via e-mail på support@boldaek.com.

Hvis du ønsker ombytning af et eller flere produkter, kontakt venligst vres kundeservice her.

Hvis du ønsker refundering af et eller flere produkter, kontakt venligt vores kundeservice her.

  • 60 dages pengene tilbage garanti

  • Sikrede betalinger

  • Miljøvenlige materialer

  • 24-timers kundesupport