Tilbagebetalingspolitik

AFLYSNINGER ELLER ÆNDRINGER

Hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre, kan du gøre det, forudsat at ordren er afgivet inden for 24 timer.

Du skal forstå, at vi ikke kan annullere din ordre eller foretage ændringer længere end 24 timer efter betalingsbekræftelsen, da vi gør vores bedste for at behandle og sende varer så hurtigt som muligt.

Vi er ikke ansvarlige for forkert adresse eller andre forkerte oplysninger, som kunderne har givet under checkout-processen, og som resulterer i mistede pakker eller manglende levering fra kurerfirmaer.

Det er kundens ansvar at kontrollere de oplysninger, der er angivet på vores websted og som fremgår af ordrebekræftelsessiden.

Send os straks en e-mail på support@boldaek.com, hvis du har bemærket forkerte oplysninger, har brug for at foretage ændringer eller annullere ordren.

RETURNERING ELLER OMBYTNING

Du kan returnere din ordre inden for 60 dage efter, at den er blevet leveret til din adresse (i henhold til sporingsoplysningerne) for at få pengene tilbage eller få en erstatning. Hvis der er gået 60 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

Hvis der er begået en fejl fra vores side (dvs. forkert model, ufuldstændige dele og osv.), eller hvis produktet er ankommet beskadiget, retter vi dette uden ekstra omkostninger for dig.

Af enhver anden grund skal du sende produktet tilbage til os, og da vi tilbyder gratis forsendelse til alle kunder på købstidspunktet (hvis relevant), skal du betale for de forsendelses- og håndteringsgebyrer, der er forbundet hermed. Varen skal være ubrugt og i samme stand, som du modtog den, og den skal også være i den originale eller lignende emballage.

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din(e) returnerede vare(r). Vi sender dig også en e-mail med en meddelelse, hvis en hel eller delvis refusion vil blive behandlet.

TILBAGEBETALING

Refusioner behandles straks, når du via e-mail modtager en bekræftelse på refusion eller en kvittering for refusion fra os. Der er visse situationer, hvor kun delvise tilbagebetalinger (hvis det er relevant) vil blive ydet. Det omfatter, men er ikke begrænset til følgende:

- Enhver vare, der returneres ikke i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes vores fejl

- Enhver vare(r), der returneres mere end 60 dage efter levering

Det vil tage mellem 5 og 10 hverdage, afhængigt af din bank, før det refunderede beløb vises på din konto eller dit kreditkortudtog.

Hvis du ikke har modtaget din refusion efter dette tidsrum, skal du kontakte din bank, da der nogle gange er et behandlingsvindue, før refunderingsbeløbet bogføres.

AFVIST LEVERING

Vi giver ikke refusioner for ordrer, der blev afvist under levering, før online-sporingsoplysningerne viser, at den er blevet returneret til vores lager med succes.

Dette skyldes, at nogle fragtkurerer ukorrekt omdirigerer leveringen tilbage til vores lager, hvilket resulterer i et fuldstændigt tab af varerne. Derfor foretrækker vi at oprette returneringer, efter at du har modtaget varen.


ADDENDUM

Afhængigt af omstændighederne omkring ordren forbeholder Boldaek™ sig ret til at yde eller beslutte, om en fuld tilbagebetaling, delvis tilbagebetaling eller ombytning vil være nødvendig, da hvert kundescenarie er forskelligt og skal behandles individuelt.