Hvordan behandler du dine kroniske smerter naturligt?

Hvordan behandler du dine kroniske smerter naturligt?

Hvordan behandler du dine kroniske smerter naturligt?

Har du ikke kunnet finde noget, der hjælper, lige siden du forvred din ankel på fortovet overfor eller vågnede op med stiv nakke? Måske kan hverken fysioterapi eller smertestillende medicin fjerne dine kroniske smerter. Og måske har dette stået på i nogle år nu. Du tror måske, at du har vænnet dig til det, men du er udmattet af den konstante dunken. I desperation skriver du "hvordan man kurerer kroniske smerter naturligt" på Google. Og her står du så med vores løsninger for at forsøge at få dit gamle liv tilbage.

Fokus på kroniske smerter 

Hvad er det?

Kroniske smerter er vedvarende eller tilbagevendende smerter, der varer mere end 3 til 6 måneder efter helbredelse af en sygdom eller skade. Intensiteten og symptomerne på kroniske smerter varierer fra person til person. Det er en skarp smerte som f.eks. en stikkende, brændende fornemmelse, muskel- eller nakkebesvær, mavekramper osv., som kan mærkes.

Der skelnes dog mellem:

- Primær kronisk smerte: karakteriseret ved handicap eller følelsesmæssig lidelse, hvoraf de smerter, der er relateret til fibromyalgi, lændesmerter, kroniske smerter i bevægeapparatet, hovedpine, bækkenlidelser og irritabel tarm er opført på listen.

- Sekundære kroniske smerter: symptom på en underliggende sygdom (kræft, postoperative eller posttraumatiske smerter, neuropatiske smerter, hovedpine) 

Hvor kommer det fra?

Ifølge WHO er kroniske smerter vedvarende smerter, der rammer næsten 20 % af alle voksne. Af disse tager det mere end et år for 50 % af dem at blive raske. De vigtigste årsager er fysiske traumer (forstuvninger, forkerte bevægelser osv.), gigt, kræft og stofskiftesygdomme som f.eks. diabetes, som kan beskadige nerveenderne. Men i de fleste tilfælde er den underliggende årsag ukendt.

Hvorfor er de uudholdelige?

Forestil dig at have smerter hver dag uden at vide, hvorfor de varer ved, og hvordan man kan lindre dem ... Læger ser det ofte: deres kroniske smertepatienter er trætte, deprimerede, forvirrede og søvnløse. Og det værste af det hele? Undersøgelsen bekræfter, at den oprindelige skade er helet. Kun smerten og dens konsekvenser er tilbage. Hvordan får man dem så til at forsvinde?

Alternative løsninger til at lindre kroniske smerter

Ud over medicinske behandlinger hjælper naturlige alternativer med at reducere smerter og genvinde en god livskvalitet. 

Her er nogle af dem:

Mindfulness

At lide af kroniske smerter er en fysisk og mental prøvelse. For at håndtere dem og genvinde en vis grad af velvære hjælper mindfulness-meditation med at håndtere stress bedre, forbedre søvnkvaliteten og reducere risikoen for depression. Hvordan virker det? Ved at påvirke intensiteten og opfattelsen af smerte i hjernen. Når mindfulness praktiseres regelmæssigt, reducerer det:

Overførslen af smerten fra skadestedet gennem rygmarven til hjernen.

De følelsesmæssige komponenter af smerte (de negative tanker og følelser, der er forbundet med smerte).

Yoga

Kroniske smerter er en hindring for din personlige udvikling på grund af deres intensitet og vedholdenhed. Det er umuligt at nyde livet, hvis din krop er under angreb. For at frigøre dig fra dette er yoga en effektiv løsning.

Ifølge JPAIN, eller Journal of Pain, lindrer åndedræts- og mellemgulvsøvelser kroniske smerter og får kroppen til at slappe af på lang sigt.

Langsom, dyb vejrtrækning er et fundament i yoga, som beroliger det sympatiske system (forbundet med overlevelsesinstinktet) og virker til fordel for det parasympatiske system (hvile og fordøjelse).

Desuden er asanas kendt for at lindre smerter i kroppen. Disse stillinger løsner spændinger i mave, ryg og bryst, mens du lytter til din krop.

Hypnose 

Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand, der forbinder det bevidste og det ubevidste. For at lindre kroniske smerter tager patienten under hypnose kontrol over smerten, arbejder på at håndtere de tilhørende følelser og finder ressourcerne til at håndtere krisen.

Denne oplevelse spiller på fornemmelser, kognitive følelser og patientens egne motivationer i forhold til deres smerter.

I praksis giver hypnose patienten mulighed for at udvide sin horisont og sætte smerten og situationen i perspektiv. I løbet af sessionen hjælper terapeuten patienten med at fokusere på andre elementer end smerten og med at opdage sine egne ressourcer til at håndtere ubehaget.

Ortopædiske hjælpemidler

Ud over sessionerne og øvelserne hjælper ortopædiske hjælpemidler med at lindre forskellige kroniske smerter i hjemmet. Disse ergonomiske og anatomiske puder er specielt designet efter anmodning fra sundhedspersonale for at lindre spændinger i forskellige områder af kroppen.

Nakkesmerter, slidgigt, lændesmerter, iskias, postoperative smerter efter knæbrud eller hofteudskiftning ... Kroniske smerter kan lindres ved at beskytte de svækkede områder. Der er således:

Lænde- og halspuder, der retter din siddestilling op og giver maksimal komfort på sædet.

Puder, der tilpasser sig dine ben og din kropsform for at undgå vridning af hoften og smertefuld gnidning af knæene. 

Halspuder, der omfavner din nakke i et fyld af hukommelsesskum, der er blødt og tæt nok til at holde dit hoved behageligt støttet hele natten lang.

Kroniske smerter er anerkendt som en reel sygdom, fordi de forhindrer dig i at leve et fredeligt liv. De fleste ikke-medicinske løsninger, der foreslås for at lindre smerten, er baseret på de neurobiologiske virkninger: de følelsesmæssige og kognitive konsekvenser af smerte. Det er op til dig at teste og vælge den, der passer bedst til din følsomhed.

Tilbage til blog
  • 60 dages pengene tilbage garanti

  • Sikrede betalinger

  • 24-timers kundesupport

  • Miljøvenlige materialer